Live voorstelling EP ‘Ongeveer’ tijdens Lossingsfeest op 17/02

Live voorstelling EP ‘Ongeveer’ tijdens Lossingsfeest op 17/02

Op 17 februari komt onze eerste EP naar buiten! Samen met Jeroen Lapeere van LP Studio namen we 4 nummers op: Seppe, Vaarwel, Vergeten en Café des Sports.

Tijdens het lossingsfeest op 17 februari in @The Finish in Zwevegem (Otegemstraat 144D, Zwevegem) spelen we uiteraard onze EP, maar ook nummers als De Fles en Dan & Sheila. Afsluiten doen we met een achterfeest!

Over Ongeveer

Ongeveer is een debuut EP die de luisteraar onderdompelt in de West-Vlaamse alledaagsheid en ergens zweeft tussen pop & rock. Van harde momenten tot de zondagse mood waarbij je écht geen zin hebt in veel actie, behalve dan pintjes drinken. Uiteraard…
Het uitgangspunt is echter steeds hetzelfde: ook al zitten we in een situatie waarbij het wat moeilijker gaat, er is toch altijd iets positiefs uit te halen. Dit uit zich in teksten waarbij de West-Vlaamse energie afspat, maar evengoed de gevoeligheid die, ook al geven we het niet al te vaak toe, toch ook in onze natuur zit.

De zachte hartslag waarmee Vergeten begint tot een gitaar in overdrive bij Seppe en het sfeernummer Café des Sports geeft weer waar CdS mee bezig is: toegankelijke muziek maken die live werkt en simpelweg amuseren!

 


Reageren is niet mogelijk.