Op 27 oktober spelen we op 5 jaar De Ploatse. Samen met enkele Deerlijkse klinkende namen maken we er een topavond van. De avond gaat door in een tent op het Neunkirchenplein in Deerlijk.

Café des Sports speelt om 19u! Na ons is het de beurt aan Neander, gevolgd door Dj Michiel Cnudde.

Toe tonne!

Terug naar waar het begon!

Terug naar waar het begon!

Op 24 augustus keert Café des Sports terug naar haar roots: de Heemfeesten van Chiro Sellewie. Het allereerste optreden, toen nog onder de naam Mr.Ashby, vond namelijk ook plaats op de Heemfeesten. Deze keer spelen we op vrijdag 24 augustus rond 18u een set tijdens de afterwork drink.

Er is wel nog een kleine kanttekening bij ons optreden: drummermans Mathieu wordt in deze periode ongeveer een kersverse vader. Afhankelijk hiervan zullen we onze set eventueel vervangen door een dj-set van Arthur en Jochen.

 

Nieuwe data!

Nieuwe data!

Nieuwe data!

Op 24 juni spelen we op de Midzomermarkt. Om 15u30 openen we Café des Sports én het Midzomerpodium op het Neunkirchenplein. Nog op de affiche: de Deerlijkse topband Neander, afgelopen jaar nog 2e in de Nekka wedstrijd.

Op 23 februari spelen we op Croqrock, een initiatief binnen het cultuurprogramma van de gemeente Deerlijk. Het wordt een muzikale avond samen met die andere Deerlijkse helden van Et Encore en nog 2 dj’s.

We werken momenteel aan nieuwe nummers, dus kom ze tijdens één van deze optredens ontdekken!

Geslaagd Lossingsfeest

Geslaagd Lossingsfeest

Foto: Haike Decraene

We kunnen spreken van een geslaagd Lossingsfeest! Een 100-tal mensen kwam mee feesten.

Conrad mocht de spits afbijten met enkele prachtig bewerkte covers, sublieme gitaar en kwetsbare zang. Een ideale opwarmer voor het publiek.

Ondanks de hese stem van Jochen (een keelontsteking dreigde bijna roet in het eten te gooien), kon Café des Sports alle registers opentrekken en genieten van het enthousiasme van het publiek.

De goeie sfeer werd voorgezet met een dj-set van Vanhoeck & Vanaelst.
Hit me baby…one more time…I’m gonna celebrate!

Uiteraard zijn er nog ep’s te verkrijgen. Stuur een mailtje naar info@cafedessportsband.be of ga rechtstreeks aankloppen bij één van de bandleden. Voor 10 euro is Ongeveer van jou!

Win de allereerste EP!

Win de allereerste EP!

Wil je kans maken op de allereerste Ongeveer EP? Kom naar het Lossingsfeest en geef aan in het Facebook event dat je aanwezig zal zijn. Wie weet is de allereerste EP  voor jou!

Live voorstelling EP ‘Ongeveer’ tijdens Lossingsfeest op 17/02

Live voorstelling EP ‘Ongeveer’ tijdens Lossingsfeest op 17/02

Op 17 februari komt onze eerste EP naar buiten! Samen met Jeroen Lapeere van LP Studio namen we 4 nummers op: Seppe, Vaarwel, Vergeten en Café des Sports.

Tijdens het lossingsfeest op 17 februari in @The Finish in Zwevegem (Otegemstraat 144D, Zwevegem) spelen we uiteraard onze EP, maar ook nummers als De Fles en Dan & Sheila. Afsluiten doen we met een achterfeest!

Over Ongeveer

Ongeveer is een debuut EP die de luisteraar onderdompelt in de West-Vlaamse alledaagsheid en ergens zweeft tussen pop & rock. Van harde momenten tot de zondagse mood waarbij je écht geen zin hebt in veel actie, behalve dan pintjes drinken. Uiteraard…
Het uitgangspunt is echter steeds hetzelfde: ook al zitten we in een situatie waarbij het wat moeilijker gaat, er is toch altijd iets positiefs uit te halen. Dit uit zich in teksten waarbij de West-Vlaamse energie afspat, maar evengoed de gevoeligheid die, ook al geven we het niet al te vaak toe, toch ook in onze natuur zit.

De zachte hartslag waarmee Vergeten begint tot een gitaar in overdrive bij Seppe en het sfeernummer Café des Sports geeft weer waar CdS mee bezig is: toegankelijke muziek maken die live werkt en simpelweg amuseren!

 

Eindejaarsupdate

Eindejaarsupdate

Eindejaarsupdate van Café des Sports!
Momenteel leggen we de laatste hand aan onze EP. De mixing is ongeveer rond, daarna volgt de mastering om vervolgens de cd te persen. We vermoeden dat we ergens begin februari helemaal klaar zijn!

Begin januari komen we naar buiten met de naam van de EP en de cd-hoes.

Tot binnenkort!
CdS