CdS op Lokale Helden Deerlijk op 26 april

CdS op Lokale Helden Deerlijk op 26 april

Hoera! Terug naar waar we ons eerste optreden in de huidige bezetting speelden: Lokale Helden! Toen stonden we voor het eerst met z’n drie op het podium, nog als Mr.Ashby, met wat eigen nummers en covers in Tengels. En nu spelen we een 2e keer op Lokale Helden in Deerlijk, volledig in ons geliefd West-Vlaams. Samen met onder andere onze vrienden van Highway Jack maken we een avond muziek op z’n Deerlijks. De locatie komen jullie binnenkort te weten. Dus hou onze facebookpagina in de gaten en zet vrijdagavond 26 april vast in de agenda!

Croqrock met CdS en Et Encore!

Croqrock met CdS en Et Encore!

Op 23 februari 2019 spelen we op Croqrock in Deerlijk! In buurthuis De Wieke zorgen we samen met Et Encore voor een avond vol muziek. Wist je trouwens dat Et Encore die avond haar nieuwe album officieel voorstelt?

Alle info via Facebook.

Tickets kosten 10 euro (inclusief after party met dj) en zijn ten voordele van Vrije Basisschool Sint-Lodewijk.

Op 27 oktober 2018 spelen we op 5 jaar De Ploatse. Samen met enkele Deerlijkse klinkende namen maken we er een topavond van. De avond gaat door in een tent op het Neunkirchenplein in Deerlijk.

Café des Sports speelt om 19u! Na ons is het de beurt aan Neander, gevolgd door Dj Michiel Cnudde.

Toe tonne!

Terug naar waar het begon!

Terug naar waar het begon!

Op 24 augustus 2018 keert Café des Sports terug naar haar roots: de Heemfeesten van Chiro Sellewie. Het allereerste optreden, toen nog onder de naam Mr.Ashby, vond namelijk ook plaats op de Heemfeesten. Deze keer spelen we op vrijdag 24 augustus rond 18u een set tijdens de afterwork drink.

Er is wel nog een kleine kanttekening bij ons optreden: drummermans Mathieu wordt in deze periode ongeveer een kersverse vader. Afhankelijk hiervan zullen we onze set eventueel vervangen door een dj-set van Arthur en Jochen.

 

Nieuwe data!

Nieuwe data!

Nieuwe data!

Op 24 juni 2018 spelen we op de Midzomermarkt. Om 15u30 openen we Café des Sports én het Midzomerpodium op het Neunkirchenplein. Nog op de affiche: de Deerlijkse topband Neander, afgelopen jaar nog 2e in de Nekka wedstrijd.

Op 23 februari 2019 spelen we op Croqrock, een initiatief binnen het cultuurprogramma van de gemeente Deerlijk. Het wordt een muzikale avond samen met die andere Deerlijkse helden van Et Encore en nog 2 dj’s.

We werken momenteel aan nieuwe nummers, dus kom ze tijdens één van deze optredens ontdekken!

Geslaagd Lossingsfeest

Geslaagd Lossingsfeest

Foto: Haike Decraene

We kunnen spreken van een geslaagd Lossingsfeest! Een 100-tal mensen kwam mee feesten.

Conrad mocht de spits afbijten met enkele prachtig bewerkte covers, sublieme gitaar en kwetsbare zang. Een ideale opwarmer voor het publiek.

Ondanks de hese stem van Jochen (een keelontsteking dreigde bijna roet in het eten te gooien), kon Café des Sports alle registers opentrekken en genieten van het enthousiasme van het publiek.

De goeie sfeer werd voorgezet met een dj-set van Vanhoeck & Vanaelst.
Hit me baby…one more time…I’m gonna celebrate!

Uiteraard zijn er nog ep’s te verkrijgen. Stuur een mailtje naar info@cafedessportsband.be of ga rechtstreeks aankloppen bij één van de bandleden. Voor 10 euro is Ongeveer van jou!

Win de allereerste EP!

Win de allereerste EP!

Wil je kans maken op de allereerste Ongeveer EP? Kom naar het Lossingsfeest en geef aan in het Facebook event dat je aanwezig zal zijn. Wie weet is de allereerste EP  voor jou!